AKTUELNO

Dane provodim kod kuće tako što sviram i pevam, rekao je pevač.

Poznatom hrvatskom pevaču Oliveru Dragojeviću u avgustu ove godine ustanovljen tumor na plućima i tada je odmah krenuo sa lečenjem hemoterapijom. Nakon otkrivanja bolesti, Dragojević je otkazao je nastup na koncertu u Frankfurtu, ali su kolege ipak otpevale njegove pesme kao znak podrške pevaču.

Nisam mogao da odem na lečenje u Nemačku jer mi lekari nisu dali. Rekli su mi da to može loše da utiče na moje zdravlje i da smatraju da je najbolje da se lečim u Hrvatskoj - rekao je Dragojević.

Foto: Printscreen Youtube

On ističe da sluša i uvažava savete lekare, a optimistički duh daje mu snagu da uspe u borbi protiv bolesti.

Kao neko kome je konstatovano da boluje od karcinoma, osećam se super. Verujte mi ako vam ovo kažem, jer samo pozitivnim mislima uspeću da se izlečim, sve u protivnom me vodi u totalni ambis - rekao je on.

U ovim teškim trenucima muzika mu pruža spas i popravlja raspoložen je.

Dane provodim kod kuće tako što sviram i pevam. Znate, ujutru ustanem, uzmem gitaru i počnem da sviram i tako po ceo dan. Nije mi teško, gledam na to kao jednu vrstu rekreacije - otkrio je pevač.
Smatram da je muzikom najbolje lečiti bolest. Doduše, meni je muzika život. Gledam da dok god budem posvećen muzici, dotle ću živeti, jer sam osuđen na to - rekao je Dragojević i dodao da će se boriti do poslednjeg trena:

Foto: Printscreen Youtube

Kao svaki bolesnik, tako i ja vodim bitku. Ovo su one najvažnije bitke koje neko mora da izgura i bude pobednik. Jako sam pozitivan jer se tako može sve pobediti, drugačije je jako teško.

I dok se mnoge njegove kolege mole za pevačevo ozdravljenje, Oliver Dragojević poručuje da se

To je jedan deo života s kojim se nosiš ili prestaneš. Vidite, ja ne želim da prestanem i boriću se do poslednjeg atoma snage - poručio je Dragojević.

Pink.rs

#Oliver Dragojević

#pevač

'